Uzun müddətdir ki, müxtəlif onlayn platformalarda qeydiyyatdan
Salam dostlar! Uzun müddətdir ki, müxtəlif onlayn platformalarda qeydiyyatdan keçirəm, amma hər dəfə eyni sual yaranır – istifadəçi məlumatları nə qədər qorunur? Bəzi saytlarda şərtlər o qədər qarışıq yazılıb ki, başa düşmək mümkün deyil. Azərbaycanda bu məsələyə ciddi yanaşan, məlumatların üçüncü tərəflərə verilməyəcəyinə dair açıq zəmanət verən platformalar varmı? Öz təcrübəniz varsa, hansı detallara diqqət yetirməyi məsləhət görərdiniz?
3 Views

Gün ərzində beynim o qədər yorulur ki, axşamlar sadəcə səssiz bir küncdə oturub heç nə düşünməmək istəyirəm. Amma bəzən beyni boşaltmaq üçün də maraqlı fəaliyyət lazımdır. Bu baxımdan internet mənə çox kömək edir. Bu gün həmin axtarışlar məni bu ünvana gətirdi
buranı açan kimi gördüm ki, hər şey nə qədər gözəl tərtib olunub. Rənglər, yazılar, düymələrin yeri – hər şey mükəmməl dərəcədə düşünülmüşdür. Bu platformada gəzmək insana xoş bir hiss verir. Heç bir təzyiq, heç bir məcburiyyət yoxdur – istədiyin kimi, istədiyin qədər araşdırırsan. Mən bu platformanı araşdırdıqca onun nə qədər zəngin olduğuna bir daha inandım. Belə keyfiyyətli xidmət göstərən saytlar azdır. Ona görə də bu tapıntı mənim üçün xüsusidir.